Borrelen in onze partybus?

Wilt U in stijl rondrijden met een heerlijk wijntje in uw hand op weg naar uw bestemming?

Gezellig met uw vrienden en familie bijkletsen onder het genot van een koud biertje?

Alles is mogelijk bij tourgo.be. Voor meer informatie kunt U altijd contact met ons opnemen, of vrijblijvend een offerte aanvragen!

Borrelen met de voordelige partybus van Tourgo

Heeft u zin om eens lekker te borrelen in stijl? Huur dan de partybus van Tourgo! De partybus  van Tourgo kan met een handomdraai worden omgetoverd in een borrelbus en is voorzien van 43 zitplaatsen met gezellige zitgroepen compleet met tafeltjes en een ronde zit achterin de bus. Ook zijn er nog 25 staanplaatsen in de bus aanwezig. Tourgo is in te huren voor allerlei evenementen en feestritten.

Tourgo heeft altijd een ruime collectie aan muziek in de bus, ook is er de mogelijkheid om uw eigen muziek mee te nemen. Er is een cd-speler, USB-poort en een aux-kabel aansluiting in de bus aanwezig. Het is ook mogelijk om eigen of ingehuurde dj en apparatuur aan te sluiten op ons systeem, neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Boek de partybus voor uw borrel binnen Nederland en Belgi√ę

Heeft u interesse in het reserveren van de partybus die wij voor u omtoveren in een borrelbus? Neem dan contact op voor een gratis offerte. U ontvangt dezelfde dag nog een gratis prijsopgave.

Vraag gratis prijsopgave aan voor de partybus

U ontvangt dezelfde dag een gratis prijsopgave

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor het huren van een bus voor uw bedrijfsuitje?

Vraag prijsopgave aan