De bus

De partybus van Tourgo is voorzien van 46 zitplaatsen met gezellige zitgroepen. Ook zijn er nog diverse andere partybussen beschikbaar. Tourgo is in te huren voor allerlei evenementen en feestritten.

Tourgo heeft altijd een ruime collectie aan muziek in de partybus, ook is er de mogelijkheid om uw eigen muziek mee te nemen. Er is een cd-speler, USB-poort, Bleutooth en een aux-kabel aansluiting in de bus aanwezig. Het is ook mogelijk om eigen of ingehuurde dj en apparatuur aan te sluiten op ons systeem, neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Waarom moet u voor Tourgo kiezen?

Feest!

Wij staan garant voor een groot feest.

De gezelligste chaffeurs

die er altijd een feestje van maken

Ruim aanbod drankjes.

Koffie en Thee ook aanwezig

Karaoke Installatie

Met meer dan 260.000 nummers

Professioneel geluid

up to date geluidsinstallatie van 2000 watt

En meer

Mogelijkheid tot aansluiten van eigen DJ aparatuur

De chauffeurs

Tourgo beschikt over professioneel opgeleide chauffeurs die elk jaar opnieuw worden bijgeschoold door middel van cursussen. Ons Personeel is zeer professioneel en altijd in en nemen geen onnodig risico op de weg waardoor u veilig bij ons in de partybus kan stappen. Onze chauffeurs zijn altijd in voor een feestje en doen er alles aan om de stemming er zo goed mogelijk in te houden.

Vraag gratis een prijsopgave aan!

U ontvangt dezelfde dag nog een prijsopgave

Wilt u gratis een prijsopgave aanvragen? Vul dan het formulier in, stuur een e-mail naar info@tourgo.be of bel +31(0)6 23 04 49 70.

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Vertrek- en retourdatum en tijd*

  Vertrek- en retourplaats*

  Aantal personen*

  voeg zoveel mogelijk informatie toe voor een passende offerte*