Partybus naar Lowlands

Partybus naar Lowlands

header_lowlands

L

owlands, de volledige naam van dit muziekfeest is eigenlijk: A Campingflight to Lowlands Paradise, maar de meeste mensen noemen het gewoon Lowlands. Vanaf 1993 vindt het festival al jaarlijks plaats in Biddinghuizen (evenementen terrein van Walibi world). Het is begonnen omdat de organisator (Mojo Concerts) een tegenhanger van Pinkpop wilde, met wat alternatievere muziek. Lowlands is niet alleen muziek, maar ook film, cabaret, theater en ballet. Meer informatie over de optredende artiesten en het festival zelf is te vinden op de website van Lowlands.

 

HUUR EEN PARTYBUS NAAR LOWLANDS

Huur een feestbus en jullie feest wordt echt iets bijzonders. De Tourgo feestbus is een echte partybus. Met DJ, laserlicht, panorama uitzicht en gekoelde drank. Je breng de sfeer er gelijk goed in en haalt vrienden en collega’s in stijl. Het feest begint zodra de feestbus voorrijdt!

 

VOORDELIG MET DE PARTYBUS VANUIT BELGIË NAAR LOWLANDS

Helaas zijn onze mooie partybussen niet te koop, maar je kunt altijd voordelig een partybus huren. Jullie feest begint aan boord. Huur een partybus voor kleine ritten of neem de partybus mee en ga touren als een VIP!

 

Vraag een gratis offerte aan voor de partybus naar Lowlands

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Vertrek- en retourdatum en tijd*

  Vertrek- en retourplaats*

  Aantal personen*

  voeg zoveel mogelijk informatie toe voor een passende offerte*